26 februari 2016

De Praktijk in Son en Breugel

De Praktijk in Son en Breugel

De geschiedenis die aan de praktijk in Son en Breugel vooraf ging

Dick van den Bol is van oorsprong Eindhovenaar, geboren en getogen in Stratum. Na een opleiding tot tandarts is hij, net als vele anderen, naar Duitsland getrokken om een praktijk te kunnen starten, als gevolg van het destijds geldende vestigingsbeleid van de ziekenfondsen.

In 1986 heeft hij daar een praktijk overgenomen, waardoor hij internationale ervaring op heeft kunnen doen met andere behandelingsmethoden. Uit deze tijd stamt het contact met Dirk Tannert, waar hij nog steeds intensief mee samenwerkt.

Zijn vrouw miste het brabantse leven echter steeds meer, vandaar dat zij besloten terug te keren naar deze omgeving. De Duitse praktijk werd verkocht en vanaf 1 April 1999 (echt waar!) ging hij aan het werk in de praktijk van mevrouw Lie.

In november van dat jaar nam hij de praktijk over en via de Piet Heynlaan te Breughel heeft hij uiteindelijk in 2001 hier op de Boslaan 6A zijn praktijk definitief gevestigd.

Kindvriendelijke behandelingsmethode

Dick van den Bol heeft altijd voortreffelijke resultaten behaald met zijn kindvriendelijke behandelingswijze, gebaseerd op informatie, geduld en teamwork. Met behulp van de ‘tell-show-do-methode’ kan veel negatieve stress tijdens een behandeling voorkomen worden. Lees meer…

De meest kindvriendelijke tandartspraktijk in Son en Breugel